​Nye døre og vinduer leveres og monteres

Hos Tømrermester Jesper Nielsen leverer og monterer vi nye døre og vinduer for private og erhverv i Herning, Viborg, Silkeborg og omegn. 


Vi leverer altid et grundigt arbejde i høj kvalitet, og de nye døre og vinduer bliver naturligvis monteret til den aftalte tid og til den aftalte pris.


Vi hjælper med at vælge de rette vinduer og døre

Det er en større beslutning at udskifte vinduer og døre, fordi du skal se på dem i mange år. Derfor skal design, farver, materialer, isoleringsevne, funktionalitet og producenten overvejes grundigt. Måske ønsker du et stilskifte, måske vil du forsøge at gå tilbage til husets oprindelige arkitektur, eller måske skal de nye døre og vinduer blot minde om de gamle.


De fleste bliver glade for deres nye døre og vinduer, fordi de typisk er mere funktionelle og nemmere at rengøre. Desuden er de fleste næsten vedligeholdelsesfrie. Dertil kommer, at varmeregningen normalt vil falde. Det er så en særlig bonus, hvis huset og rummene får et flottere udtryk. Vi hjælper med råd og vejledning, når dørene og vinduerne skal udskiftes, ligesom vi også hjælper med at få overblik over priserne. Derved kan du være sikker på, at du får en løsning, som passer til dine behov og din økonomi.


Kontakt os for at bestille nye døre og vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en uforpligtende besigtigelse af dine vinduer og døre, hvor vi drøfter dine muligheder. Du kan ringe til os på telefon 30 22 65 33 eller sende en e-mail til info@jntomrer.dk for at aftale nærmere.

Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4

7490 Aulum

Telefon: 30 22 65 33

E-mail: info@jntomrer.dk

CVR: 35959548

Kvalitet

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4, 7490 Aulum