​Tømrerentreprise i enhver størrelse udføres

Det er vigtigt for os, at vi kan imødekomme enhver tømreropgave – såvel traditionelle som mere komplicerede. Hvad enten I har brug for hjælp til en mindre opgave eller et større tømrerprojekt, står vi til rådighed med tømrerentreprise i Herning, Silkeborg, Viborg og omegn.


Vi er naturligvis behjælpelige med både indendørs og udendørs tømrerarbejde.


Hoved- eller totalentreprise?

Om I skal vælge at få udført jeres tømrerarbejde som hoved- eller totalentreprise er op til jer og opgavens omfang, men søger I en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til jeres tømrerentreprise, har vi de nødvendige kontakter til andre kompetente håndværkere, som står inde for den samme høje kvalitet, som vi selv tilbyder.


Med en tømrerentreprise hos os får I således kun én kontaktperson, der har overblikket over for eksempel jeres tilbygning, og vi sørger naturligvis for, at aftalte priser og leveringstider overholdes.


Kontakt os og hør mere om tømrerentreprise

Har I nogle spørgsmål i forbindelse med vores tømrerentreprise, eller har I en konkret opgave, som I gerne vil drøfte med os, er I altid velkomne til at kontakte os, enten ved at ringe til os på telefon 30 22 65 33 eller ved at skrive til vores e-mail info@jntomrer.dk. Vi giver også gere et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4

7490 Aulum

Telefon: 30 22 65 33

E-mail: info@jntomrer.dk

CVR: 35959548

Kvalitet

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4, 7490 Aulum