​Tagarbejde: Lægning af nyt tag og tagrenovering

Hos Tømrermester Jesper Nielsen har vi en solid erfaring med lægning og renovering af tag. Vi arbejder med alle materialer, ligesom vi også udfører kviste, spær og andet tagarbejde. Vi arbejder for private og erhverv i byer som Herning, Silkeborg og Viborg.


Det kan være en god ide med tagrenovering

De fleste tage kan holde i mange år, men ikke uendeligt. Desuden skal de vedligeholdes, ligesom de løbende skal have udført mindre reparationer. På et eller andet tidspunkt begynder det at blive en bedre forretning at få udført en gennemgribende renovering af tag. Du kan også vælge at få lagt et helt nyt, hvis du for eksempel ønsker et helt andet tagmateriale.


I enkelte tilfælde er renovering af tag påkrævet på grund af for eksempel råd og svamp, men ofte er der mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til tagarbejde. Det kan ske, at vi skal forstærke dine spær, hvis du har et typehus fra 70'erne og ønsker at skifte til tagsten. Der er i det hele taget blevet mere fokus på smukke tage; og smukke tage er typisk solide tage, så det kan blive en god forretning på sigt.


Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på renovering af tag eller andet tagarbejde. Du kan ringe til os på telefon 30 22 65 33, men du kan også sende en e-mail til os på info@jntomrer.dk for at aftale et møde.

Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4

7490 Aulum

Telefon: 30 22 65 33

E-mail: info@jntomrer.dk

CVR: 35959548

Kvalitet

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4, 7490 Aulum