​Nybyggeri med kvaliteten i top

​Tømrermester Jesper Nielsen tilbyder garager, carporte, terrasser og udestuer samt alt andet nybyggeri i træ. Vi er en ung tømrervirksomhed og vi arbejder grundigt og kvalitetsbevidst ved alt nybyggeri. Vi laver nybyg for private og erhverv i blandt andet Herning, Holstebro og Aulum.

​Alt fra anneks til udestue med nybyggeri

​Nybyg af garager og carporte er populært, hvis folk har plads til det, fordi mange familier har mere end en bil. Andet nybyggeri som for eksempel terrasser og overdækkede terrasser samt udestuer og lignende har altid været populært. Der er også ønsker til nybyggeri som for eksempel havepavilloner, hvilket vi selvfølgelig også udfører. Vi lægger vægt på at have god dialog fra start til slut, således vi kan indfri jeres forventninger.

Nybyggeri kan være til mange formål. Der er mange haveejere, der ønsker nyt udhus eller et redskabsskur, så de kan stille deres redskaber og havemøbler væk. Måske har de en garage, men så er der ikke plads til bilen. Der er endvidere kunder, som ønsker et lille anneks, hvor gæster kan overnatte, eller til teenageren før han eller hun flytter hjemmefra. Alle disse opgaver kan vi løse med vores effektive form for nybyggeri.

Ring for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte Tømrermester Jesper Nielsen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nybyggeri af eksempel en garage, et anneks eller en udestue. Du kan ringe til os på telefon 30 22 65 33 eller skrive til info@jntomrer.dk for at aftale et møde, hvor vi drøfter dine ønsker og behov.

Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4

7490 Aulum

Telefon: 30 22 65 33

E-mail: info@jntomrer.dk

CVR: 35959548

Kvalitet

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4, 7490 Aulum