​Halbyggeri fra kostalde til maskinhus

Vi kan opføre enhver form for hal til blandt andet landbrug, maskinstationer, entreprenører og industri. Vi kan også renovere en ældre hal, hvis den stadig er sund og stærk. Vi udfører halbyggeri i byer som for eksempel Herning, Silkeborg og Viborg. 


Du kan benytte en hal til mange formål

Vi kan tilbyde enhver form for halbyggeri til alle formål, ligesom vi kan udføre enhver anden form for tømrerarbejde, herunder kviste, vinduer og døre. En hal kan benyttes til alle formål, men oftest vil der være tale om:

  • Lade
  • Stålhal
  • Kostald
  • Varmehal
  • Fjernlager
  • Maskinhus


Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning i forbindelse med dit kommende halbyggeri. Derved kan du være sikker på, at du får de rette materialer og de rette farver. Vi hjælper samtidig med at skabe et overblik over de forskellige muligheder, og vi tager naturligvis hensyn til dit budget.


Uanset hvor stor eller lille dit halbyggeri er, er det altid vigtigt for os, at vores arbejde kommer til at leve op til dine forventninger. Derfor arbejder vi grundigt og kvalitetsbevidst, ligesom alt byggeriet til din hal bliver leveret til aftalt tid.


Kontakt os og få en pris på halbyggeri

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for at få renoveret eller bygget en hal. Du kan ringe til os på telefon 30 22 65 33, eller du kan skrive til vores e-mail info@jntomrer.dk, så vi kan aftale en dag, hvor vi kan komme forbi til en drøftelse.

Kontakt os for et tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4

7490 Aulum

Telefon: 30 22 65 33

E-mail: info@jntomrer.dk

CVR: 35959548

Kvalitet

Tømrermester Jesper Nielsen

Yllebjergvej 4, 7490 Aulum